Short Lease

Zorgeloos snel schakelen

Short lease is de meest flexibele leasevorm. Leasen voor een korte periode. Ideaal voor de ondernemer die voor een paar maanden een auto nodig heeft. Na één maand is de auto per dag opzegbaar, zonder vervelende ‘addertjes’ of ‘vraag naar de voorwaarden’. Short lease is binnen 48-uur inzetbaar.

Voordelen Short Lease bij Winters

Onze dealerorganisatie maakt het mogelijk om Short Lease snel toe te passen. We hebben altijd auto's in diverse segmenten binnen 48u inzetbaar. Om dit te kunnen aanbieden gebruiken we zo wel nieuwe als jong gebruikte auto's voor Short Lease. Dit zorgt er tevens voor dat Short Lease ook prijstechnisch aantrekkelijk is, iets wat bij veel aanbieders niet altijd het geval is.

Hoe ziet jouw aanbod er uit?

We hebben een speciaal geselecteerd aanbod van merken en modellen die aangeboden worden in de Short Lease. Daarnaast spelen een aantal onderwerpen een rol bij het aanbod.

  1. Gekozen merk / model of segment (indien er nog geen keuze is gemaakt)
  2. Gekozen uitrusting, opties en kleur
  3. Gewenste kilometrage (per jaar)
  4. Gewenste looptijd
 

Benieuwd of het door jou gewenste model hier ook onder valt? Vraag direct een offerte aan. Behoefte aan meer informatie en/ of persoonlijk gesprek om te kijken naar de mogelijkheden? Wij komen graag in contact!

Persoonlijk advies?

Onze Winters Autolease adviseurs zijn graag van dienst!

Direct offerte

Vraag hier een offerte aan. U ontvangt binnen 24u een offerte per mail.