Schade

Schade aan jouw auto

Heb je schade gereden? Of heeft een ander schade aan jouw auto veroorzaakt? Geen probleem, dat kan gebeuren. We informeren je graag over de verschillende soorten schade en wat we hier mee moeten doen.

Met een bekende tegenpartij

1. Aanrijding

Bij een aanrijding of botsing met een bekende tegenpartij volg je een aantal stappen.

  1. Vul samen met de tegenpartij een schadeformulier in. Schets een duidelijk situatie en vul het formulier zo als mogelijk in. Zorg dat beide partijen het formulier ondertekenen. Indien er geen schadeformulier aanwezig is, kan er voor gekozen worden om de politie te bellen, of om contactgegevens van de tegenpartij te noteren en het op een later moment in te vullen.
  2. Neem contact met ons op ons algemeen telefoonnummer of via [email protected]. Voeg hier indien mogelijk foto's van de schade aan toe.

Veiligheid staat uiteraard voor op. Twijfel je of de auto veilig kan rijden? Kies dan eerst om niet te rijden. Neem contact met ons op en we zullen samen beoordelen wat de beste vervolgstap is.

Zonder (bekende) tegenpartij

2. Schade

Bij een schade zonder (bekende) tegenpartij, kun je direct contact met ons opnemen voor de vervolgstappen. Als je twijfelt of de auto nog veilig kan rijden, neem dan telefonisch contact met ons op. We bespreken samen welke stap het beste is. Indien de auto nog veilig kan rijden, neem dan contact op per mail ([email protected]) en stuur foto's mee van de schade. Wij zullen de schade zo snel als mogelijk voor je herstellen.

Door externe oorzaken

3. Overige schades

Onder overige schades valt bijvoorbeeld ruitschade, of schades ten gevolge van een hagelbui of storm. In dit geval geldt de zelfde procedure als bij een schade zonder tegenpartij:

Neem direct contact met ons voor de vervolgstappen. Als je twijfelt of de auto nog veilig kan rijden, neem dan telefonisch contact met ons op. We bespreken samen welke stap het beste is. Indien de auto nog veilig kan rijden, neem dan contact op per mail ([email protected]) en stuur foto's mee van de schade. Wij zullen de schade zo snel als mogelijk voor je herstellen.

Neem contact met ons op

Onze adviseurs helpen je graag verder