Over ons

Wie zijn wij?

Winters Autolease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij, onderdeel van de Auto Winters Groep. Wij bestaan inmiddels 25 jaar en zijn officieel dealer van de kwaliteitsmerken Kia, Mitsubishi en Suzuki. Wij hebben twee vestigingen in Valkenswaard en één in Weert. Flexibiliteit, persoonlijk contact en ‘ontzorgen’ zijn de belangrijkste pijlers binnen ons familiebedrijf.

'Hart voor mobiliteit'

Onze drijfveer

Hart voort auto's, hart voor mobiliteit en hart voor ondernemen. Wij willen deze passie gebruiken om ondernemers en het MKB op gebied van mobiliteit te ontzorgen, kosten te minimaliseren en partner te zijn bij vraagstukken en uitdagingen.

Winters Autolease

Onze kracht

Wij zijn gespecialiseerd in Flexibele Lease en korte looptijden. Onze leasevormen bieden flexibiliteit en korte looptijden, zonder dat dit een negatief effect heeft op de leaseprijs.

Wij zorgen dat iedere klant een direct contactpersoon heeft. Deze persoon is op de hoogte van alles omtrent de klant en kan daardoor direct schakelen en actie ondernemen.

Ons netwerk en onze dealerorganisatie maken het mogelijk om de mobiliteitskosten te minimaliseren en daarmee altijd concurrerende leasetarieven te bieden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze Winters Autolease adviseurs helpen u graag verder