Onderhoud & Reparatie

Altijd veilig onderweg

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat jouw leaseauto in goede conditie blijft. Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor het op tijd laten uitvoeren van onderhoudsbeurten en APK.

Controleer zelf tussentijds met regelmaat het niveau van de vloeistoffen (oliepeil, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof). In de (digitale) handleiding van jouw auto vind je informatie over de frequentie en het type motorolie, die je tussentijds moet bijvullen.

Het periodiek onderhoud dient uitgevoerd te worden bij een door Winters Autolease geselecteerde reparateur. In de meeste gevallen geeft de boordcomputer van jouw auto aan wanneer er onderhoud uitgevoerd dient te worden. Indien dit niet het geval is kun je deze informatie terugvinden in de (digitale) handleiding van jouw auto.

Vragen en contact

Heb je nog vragen of kunnen we je assisteren bij het plannen van onderhoud of een reparatie van jouw leaseauto? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen.