Netto Operational Lease

Zelf de touwtjes in handen.

In het kader van Operational Lease zijn er twee varianten: Full Operational Lease en Netto Operational Lease. Met de laatstgenoemde heb je de vrijheid om zelf zaken zoals onderhoud, reparaties, banden en vervangend vervoer te regelen. Hiermee behoud je volledige controle. Het biedt maximale vrijheid om te bepalen op welke wijze je jouw zakelijke auto wilt leasen.

Voordelen Netto Operational Lease

Netto Operational Lease staat voornamelijk bekend om zijn off-balance financiering. Hierbij heb je de vrijheid om het operationele aspect zelf in te vullen, terwijl zowel het economisch als juridisch eigendom van de auto bij de leasemaatschappij blijft. Deze aanpak laat je als ondernemer financiële ruimte behouden voor investeringen en de dagelijkse bedrijfsvoering. Bovendien loop je geen restwaarde risico, en aan het einde van de leaseperiode heb je de keuze om de auto over te nemen of terug te geven aan ons. Dit biedt flexibiliteit en diverse voordelen.

De voordelen op een rijtje:

  • Aantrekkelijke, lage tarieven
  • Geen restwaarde risico
  • Mogelijkheid tot versneld aflossen
  • Auto staat niet op de balans
  • Overname van de leaseauto na afloop van de looptijd is mogelijk
  • Leasetermijnen worden als kosten op de winst- en verliesrekening vermeld
  • Flexibele invulling van het operationele gedeelte

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of spreekt dit concept je aan? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend een passende offerte aan voor de auto van jouw voorkeur. Wij staan klaar om je verder te helpen!

Vragen en contact

Heb je nog vragen of kunnen we je assisteren bij het selecteren en configureren van jouw nieuwe auto? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs voor de zakelijke markt. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen.