Full Operational Lease

Zorgeloos zakelijk rijden

Operationele lease is voor ondernemers de meest populaire en zuivere leasevorm. U besteedt de risico’s én het beheer van uw wagenpark uit. De leaseauto staat bij ons op de balans, zodat u uw werkkapitaal in uw bedrijf kunt investeren.

Wat is full operational lease?

Met de term "Full Operational Lease" wordt aangegeven dat de leaseauto wordt aangeboden op basis van een all-inclusive tarief: banden, standaarduitrusting, verzekering, rente, vrije kilometers per maand en onderhoud van de auto zijn allen inbegrepen bij het leasetarief.

In principe is Full Operational Lease een vorm van lange termijn autoverhuur. Aan het einde van het contract lever jij de lease auto namelijk weer in. Bij deze vorm neemt de leasemaatschappij de investering van de lease auto voor haar rekening. Hierdoor blijft zij de juridische eigenaar van de auto en alle risico’s die hieraan verbonden zijn. Ook eventuele negatieve verschillen bij reparatie, onderhoud en banden zijn voor rekening van de leasemaatschappij.

Wat is standaard inbegrepen?

Bij Full Operational Lease zijn een aantal onderdelen standaard inbegrepen. Ook kun je een aantal aanvullende componenten zoals een tankpas of winterbanden toevoegen.

Wat is er sowieso inbegrepen bij Full Operational Lease?

 
  1. Onderhoud, banden en reparatie
  2. All- risk verzekering
  3. Wegenbelasting
  4. Investering & afschrijving
  5. Internationale wegenhulp

Behoefte aan persoonlijk advies?

Onze Winters Autolease adviseurs helpen u graag verder

Offerte aanvragen

Als merkonafhankelijke leasemaatschappij kunnen wij een offerte maken voor alle merken en modellen. Vraag hier jouw offerte aan. Ontvang binnen 24u een offerte per mail.

Andere leasevormen

Flex Lease

Full Operational Lease, inclusief unieke calamiteiten regeling

Bekijk

Short Lease

Korte looptijden. Snel inzetbaar. Occasions behoren ook tot de mogelijkheid.

Bekijk